#tomideli Dana z vitamini, #tomideli nagradna igra

#tomideli Dana z vitamini, #tomideli nagradna igraToplejši meseci so končno tu, s tem pa tudi nešteto priložnosti za nove #tomideli trenutke. Ustvari si jih z novo pijačo Dana z vitamini in se na Instagramu poteguj za lepe nagrade.

Zaključek prvega razpisa za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Zaključek prvega razpisa za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev se je zaključil. Prejemniki sredstev bodo obveščeni na elektronski naslov, ki so ga navedli v razpisu.

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Objavljamo razpis za dodelitev sponzorskih sredstev. Rok razpisa je: od 10.1. do 24.1.2019

Sponzorska politika podjetja Dana

Sponzorska politika podjetja DanaDružbena odgovornost je sestavni del naših vrednot, zato iščemo različne načine, da pozitivno prispevamo k razvoju lokalnega okolja in tudi izven njega.

Dana sodeluje na dnevu odprtih vrat

Dana sodeluje na dnevu odprtih vratPridružite se nam na Dnevu odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše, ki bo potekal 29. 11. 2018 od 16.30 naprej. Za vas bomo odprli vrata našega podjetja in vas seznanili z našimi delovnimi procesi in naravo dela.

Novi BIO sirupi Dana

Novi BIO sirupi DanaSurovine imajo BIO preverjeno kakovost, kar jih še posebno odlikuje. Sestavine so skrbno izbrane, harmoničnega okusa in pripravljene s posebnimi postopki, da polepšajo vsak trenutek dneva.

New Dana BIO syrups

New Dana BIO syrupsThe raw materials are distinguished by their quality, which has been confirmed by a BIO quality check. The ingredients are carefully chosen, with a harmonious flavour and prepared using special procedures to make each moment of the day perfect.

Novi BIO sirupi Dana

Novi BIO sirupi DanaSirovine su provjerene kvalitete BIO, što ih posebno odlikuje. Sastojci su pomno odabrani, harmonična okusa i pripremljeni posebnim postupcima kako bi uljepšali svaki trenutak dana.