Novice

Zaključek prvega razpisa za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Zaključek prvega razpisa za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev se je zaključil. Prejemniki sredstev bodo obveščeni na elektronski naslov, ki so ga navedli v razpisu.

Objavljamo dva prosta delovna mesta: živilski delavec m/ž

Objavljamo dva prosta delovna mesta: živilski delavec m/žK sodelovanju vabimo kandidate za samostojno izvajanje del in nalog v proizvodnji živilskih izdelkov in polizdelkov v skladu z usposobljenostjo delavca, navodili delodajalca, tehnološkimi postopki, delovnim nalogom, predpisi in standardi podjetja.

Objavljamo prosta delovna mesta: proizvodni delavec – viličarist m/ž in skladiščnik m/ž

Objavljamo prosta delovna mesta: proizvodni delavec – viličarist m/ž in skladiščnik m/žK sodelovanju vabimo kandidate za izvajanje delovnih aktivnosti v skladišču v skladu z usposobljenostjo delavca, delovnim nalogom, navodili delodajalca, zakonskimi predpisi in dobrimi praksami.

Objavljamo dva prosta delovna mesta: upravljalec-vzdrževalec m/ž

Objavljamo dva prosta delovna mesta: upravljalec-vzdrževalec m/žPoslanstvo družbe Dana je s paleto svojih izdelkov vzpodbujati boljše življenje – Živeti boljše življenje. Izdelujemo izdelke, ki kakovostno in cenovno zadovoljujejo vse segmente kupcev. Uspehe dosegamo z uravnoteženim razvojem lastnih blagovnih znamk. Temelj našega poslovanja so okolju prijazni izdelki in navdušeni kupci.

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Objavljamo razpis za dodelitev sponzorskih sredstev. Rok razpisa je: od 10.1. do 24.1.2019

Sponzorska politika podjetja Dana

Sponzorska politika podjetja DanaDružbena odgovornost je sestavni del naših vrednot, zato iščemo različne načine, da pozitivno prispevamo k razvoju lokalnega okolja in tudi izven njega.